Svetovno prvenstvo želimo pripeljati v Kranjsko goro

Držimo pesti, da bo ekipa, ki nas bo predstavljala na 67. zimskem srečanju Mednarodnega SCIJ v olimpijskem Roza Kutorju, uspešno prestala še eno preizkušnjo v dolgoletni zgodovini naše račje druščine.

Naša dekleta in fantje namreč ne bodo samo smučali, tekmovali za medalje, se družili s poklicnimi kolegicami in kolegi več kot 40 držav, ampak bodo na letni skupščini Mednarodnega SCIJ predstavili našo kandidaturo za 68. zimsko srečanje – svetovno novinarsko smučarsko prvenstvo v Kranjski Gori februarja 2021. 

Kapetan ekipe David Jug, Duška Lah, Maja Roš, Branka Bezjak, Anja Hreščak, Gregor Pucelj, Bojan Veselinovič, Voranc Vogel, Srečko Trglec in podpredsednik Mednarodnega SCIJ Blaž Močnik se bodo na pot v daljno Rusijo podali 18. januarja 2020 in vse, do skoraj konca 25. januarja, skrbeli zato, da se domov ne bodo vrnili brez soglasja, da se bomo na svetovni ravni že 4. srečali v Kranjski Gori. 

V Roza Kutorju jim bo prav gotovo zelo pomagala tudi predstavnica STO Aleksandra Lipej.

Ko se vrnejo, bomo vsi skupaj nadaljevali trdo delo, ki smo ga v ožjem sestavu pod vodstvom Bojana Veselinoviča, že opravili v zadnjih nekaj mesecih.

Ob podpori mnogih gre naša ekipa z dobro popotnico v Roza Kutor.

Srečno!