Ne zamudite: Medijsko državno prvenstvo v tenisu

Tenis je pravzaprav prva športna disciplina s katero smo se lahko ukvarjali po pandemiji, zato ne odlašajmo preveč. 

Društvo športnih novinarjev Slovenije (DŠNS) organizira državno prvenstvo medijev, kamor so vabljeni novinarji, snemalci, fotografi, uredniki, tiskarji, računalničarji, direktorji, marketinški strokovnjaki, skratka vsi, ki svoje delo opravljajo v katerikoli slovenski medijski hiši.

Do sedaj so na turnirjih blesteli le novinarji, ki pa želijo še večjo športno družbo in predvsem dogodek na katerem ne bo pomemben le tenis, pač pa tudi druženje, izmenjava mnenj, zagotovo pa bodo na plan prišle stare anekdote in marsikatera nova. 

Teniški turnir bo v soboto, 13. junija ob 10. uri v športnem parku Savsko naselje v Ljubljani (Kranjčeva ul. 24), kjer bo dobro poskrbljeno za vse udeležence, kot tudi za spremljevalce in navijače. Obvezno preberi dokumenta v priponki.

Kategorije:

  • Absolutna ženska

  • Moški do 50 let (1971 in mlajši)

  • Moški nad 50 let (1970 in starejši)

Pravico do nastopa imajo torej vsi novinarji (ni pomembno ali so člani DŠNS ali DNS), fotografi, snemalci, uredniki, redaktorji ter zaposleni kot tudi redni honorarni delavci slovenskih medijskih hiš.

Na teniškem prvenstvu se bo igralo po skupinah, kasneje po sistemu izločanja. Vsak dvoboj se bo igral na en niz do šest iger, v primeru izenačenja na 6:6 o zmagovalcu odloča podaljšana igra – tie break (do 7).

Igralne teniške žoge Prince.

Organizator ima pravico do spremembe tekmovalnega sistema in sprememb kategorij. V primeru, da se v določeni starosti prijavi večje število udeležencev (vsaj šest), bodo le ti tekmovali v svoji kategoriji.

Prijave za tekmovanje: SPORT@DSNS.SI