Korona, te gleda tisti: Kriterij zadnjega snega bo tudi letos!

Duška in Meta sta se odločili: Ne glede na vse, tudi letošnjega kriterija zadnjega snega ne bomo odpovedali, ampak ga bomo izvedli v prvi polovici septembra. Ne bomo sicer smučali, bomo pa v dolini Soče preživeli čudovit jesenski podaljšan vikend v dobri družbi in z vsem, kar sodi zraven.

Delno prenovljen hotel Alp v Bovcu bo naš dom od 11. do 13. septembra.

S tole informacijo želimo preveriti vaše razpoloženje in pripravljenost, da se družimo in seveda tudi opravimo tradicionalno državno prvenstvo v barelah in še v kakšnem športu.

Prav zato s predsednico predlagava, da do 1. julija sporočite, ali ste pripravljeni na septembrsko druženje. Takrat moramo v Bovec sporočiti vsaj približno število udeležencev. Upam, da niste pozabili, da lahko v Bovec pridete z družinskimi člani.

Že zdaj pa velja, da je udeležba za člane izvršnega odbora obvezna. 

 

Termin za zimsko srečanje 2021 je že določen

Pa še tole: Prihodnje leto bo na vrsti 30. zimsko srečanje SCIJ Slovenija v samostojni Sloveniji. Okrogel jubilej, za katerega smo se že na letošnjem občnem zboru odločili, da ga obeležimo v Kranjski Gori kot odprto prvenstvo slovenskih novinark in novinarjev smučarjev.

V hotelu Kompas nas pričakujejo od ponedeljka, 1. do sobote, 6. februarja 2021. Toliko za zdaj, da si rezervirate termin za dopust.

Podrobnosti o jesenskem kriteriju in 30. zimskem srečanju sledijo.